Opplev et av verdens største pattedyr

Hvalsafari i Reisa

Hvalene

Er du klar for en opplevelse du sent vil glemme? Bli med oss på et spektakulært fjord-cruise hvor vi i de fantastiske Norske fjordene søker etter et av verdens største pattedyr.

Fra sent I oktober til midten av februar besøker mange hvaler fjordene utenfor Nordreisa, Skjervøy og Lyngen for å livnære seg på de mange sildene. De gode forholdene her er det som gir deg muligheten til å oppleve hvaler fra nært hold. De vanligste typene hval som er å se her er pukkelhval, spekkhogger, og finnhval.

Denne turen er sterkt anbefalt som en “must do” når man besøker Tromsø området.

Hvorfor vår Hvalsafari?

Vi utfører hvalsafarien på måten vi mener er best! Vi bruker en medium størrelse båt som kan komme seg nært på de fantastiske skapningene samtidig som at vi ikke forstyrrer de når de livnærer seg på silden som er i fjordene.

I tillegg så er båten “Constance” utstyrt med behagelige seter og god plass på innsiden hvor varm lunsj og drikke kan nytes mens vi leter etter hvalene. På utsiden av båten er det også gode dekk som legger opp til at du kan få tatt fantastiske bilder eller bare nyte synet og få en opplevelse du vil mimre tilbake til hele livet.

Tur detaljer

Daglige turer fra Tromsø by, Lyngen og Nordreisa området.

Vi legger ut fra kaien som er nærmest til der hvalene sist ble observert. Avgangene kan variere fra Skjervøy havn, Nordreisa havn og Oksfjord havn. Vi står for transport og logistikk slik at du får en behagelig tur. Vi tilbyr tilleggsvarmer som mat og drikke også, dette legges ved når du bestiller turen. Pris er per person.

Varighet: Ca. 4 timer

Transport: Legges til under booking av turen

Avgang: 09:00, forventet retur: 13:00

Pris:  Fra kr 2200  pr pers

Mat: Kan bestilles ved booking

Erfaringsnivå: Lett, familievenlig