SMITTEVERN PÅ REISASTUA

TRYGG KONFERANSE

På Reisastua er vi opptatte av å følge retningslinjene som til enhver tid er gitt av myndighetene slik at vi er med på å forebygge smitte. Vi ønsker at du, som konferansegjest skal føle deg trygg når du deltar på kurs, møter og event hos oss. Våre ansatte har blitt satt grundig inn i de retningslinjer som et gitt av myndighetene – for egen sikkerhet og for sikkerheten til våre gjester. De har også blitt sertifisert innen renhold og smittevern.

Hos oss bruker alle ansatte masker for sin egen og gjestenes sikkerhet.

SMITTEVERNTILTAK KONFERANSE

I møterommet finner dere hånddesinfeksjon, det er også satt opp hånddesinfeksjon ved kaffestasjonen, toaletter og inngang til restaurant.

Vask/desinfiser hendene godt før man går inn på kursområdet og i hver pause,

Vi vasker og desinfiserer naturligvis over konferanserommet før dere kommer, og i pausene om dere ønsker det, det er bare å spørre.

Vi har møterom i ulike størrelser og vi kan enten ha 1 meter avstand eller annenhver stol (godkjent av NHO Reiseliv) – alt ettersom hva dere ønsker (må avklares i forkant av konferansen).

Pausematen serveres på tallerken og er satt opp porsjonsvis. Ved kaffestasjonen kan dere forsyne dere av kaffe, te og vann.

Vi samler inn navn og telefonnummer til alle gjester som har deltatt på konferansen. Dette oppbevares i maks 3 mnd, og vil kun bli brukt av myndighetene ved evt. smittesporing.

SMITTEVERNTILTAK RESTAURANT

I restauranten er det tilrettelagt for at man kan sitte med 1 meter avstand.

Mat og drikke serveres ved bordene av våre servitører.

Frokosten serveres ved bordet.

Bordene og stoler, samt alle kontaktflater vil bli grundig rengjort og desinfisert mellom hver gjest.

Tid må bestilles for alle måltider, også frokost.

SMITTEVERNTILTAK JACUZZI

Tid må bestilles til Jacuzzi, antall personer er maks 12 (I Samme følge).

SMITTEVERNTILTAK HOUSEKEEPING

I alle fellesområder har vi en såkalt «swiper» som til enhver tid som rengjør alle kontaktflater. Det er også «hold avstand» merking i fellesområder. Housekeeping utfører ekstraordinær desinfeksjon av rommene, trykket materiell er fjernet og erstattet med informasjon via vår WEB Side, i tillegg er fjernkontrollen forseglet.

Vi følger situasjonen tett, og derfor vil det komme endringer dersom myndighetene slipper enda mer opp, eller ser seg nødt for å stramme inn. Dersom du har ytterligere spørsmål om vårt smittevernsarbeid, eller andre ting du lurer på er du velkommen til å kontakte oss på post@reisastua.no