Laksefiske, salmon fishing, flyfishing, northern light, nordlys, elvebåttur, overnatting nordreisa I vakre Reisadalen Snøskuterkjøring Book nå

VI TILBYR SNØSCOOTEROPPLEVELSER MED FANTASTISKE REISADALEN SOM UTGANGSPUNKT!

Opplev det arktiske vinterlandskapet mens du kjører snøscooter gjennom den fantastiske naturen. Rett utenfor Reisastua kan du begi deg ut i Norges beste scooterløyper! Omkranset av fantastisk natur kan du legge turen opp til Kautokeino, eller velge en av mange andre unike løypetraseer.

Guidene våre sikrer en trygg og spennende opplevelse. Her kan du få en kort lokal tur eller lengere turer med lunsj eller overnatting underveis.

På turen kan vi legge inn isfiske og andre hyggelige familieopplevelser! Ta med egen scooter eller lei en for anledningen. På scootersafari med erfarne guider er mat og drikke inkludert.

For mindre eller større grupper skreddersyr vi en unik scootersafari utfra deres ønsker!

SNØSCOOTERTUR I REISA

Opplev det arktiske lyset og den vakre naturen på i en av Europas siste villmarker på snøscootertu. Turen tar dere gjennom variert terreng fra skog og dal til uendelige hvite snødekte vidder.

  • SESONG15 DES – 15 MAI
  • GRUPPESTØRRELSE 2 – 20 PERSONER
  • PRIS FRA 2000 ,- PP

DAGSTUR MED SNØSCOOTER INKLUDERT ISFISKE

Kjør gjennom variert landskap fra skog og dal til snødekte vidder og opplev en av Europas siste villmarker. Vi tar dere med til gode røyevann så dere får forsøke fiskelykken.

  • SESONG 1 FEB – 15 MAI
  • LENGDE PÅ TUREN CA. 4 TIMER
  • GRUPPESTØRRELSE 2 – 20 PERSONER
  • Pris: 2800,- PP

Vår samarbeidspartner Motorsenteret AS

Siden oppstarten i 1985 har Motorsenteret vært forhandler av en rekke kjente merkevarer innen kjøretøy, utstyr og utendørsbekledning.

Motorsenteret er lokalisert på Storslett med et showroom på over 1100 kvm, med både nye og brukte kjøretøy, i tillegg til et stort utvalg av snøscooterbekledning og utstyr. De har et godkjent motorsykkel- og mopedverksted, og de har kompetansen som trengs for å utføre service og reparasjoner på ditt kjøretøy.

Alle ansatte blir regelmessig sendt på kurs hos våre leverandører, så vi skal ha den fagkunnskapen du forventer av oss. Både på salg, delelager og verksted.

Besøk Motorsenteret på www.mototor-senteret.com eller Deres nettbutikk www.sledhead.no