Bli bedre kjent med våre guider

Våre guider

Kristoffer Gaare

Kristoffer har vokst opp med å fiske og kjøre elvebåti Reisaelva og har fått mange storlakser . Det som skiller han fra mange andre gode guider er hans lidenskap for å hjelpe andre. Kristoffer er en fantastisk god fluekaster og hjelper gledelig andre med å forbedre sine ferdigheter. Han har godt humor så en dag sammen med han vil gi deg mang en god latter og mye kunnskap – og kanskje en ny storlaks.   Kristoffer er guiden med flest lakser de to siste årene.

Jonny Stephenson

Jonny har jobbet som  guide på heltid i mer enn 15 år og har de siste årene jobbet i for Reisastua. Hans lidenskap for guiding har ledet ham til det berømte guide-selskapet Wild Pursuits. Han har jobbet mange steder med jakt og fiske og vi har vært heldige som har fått han med på laget vårt.  Jonny har mange års erfaring, er alltid villig til å lære bort sine hemmeligheter til deg. Med sitt  gode humør vil din dag sammen med Jonny bli veldig hyggelig.

Steffen Bakkland

Steffen har kjørt elvebåt i Reisaelva i mange år.  Han er ekstra godt kjent i øverelva, men kjenner også resten av elva.  Steffen er en hyggelig kar som våre gjester setter stor pris på. Han har gode kunnskaper om Reisadalen og vil sørge for at dere får en minneverdig tur på elven.